Thursday, April 14, 2011

Cooking with Emily: Guacamole

Cooking is my hobby, so I will teach you some recipes!
Today, I will teach you how to make Guacamole.


趣味は料理だからレシピ教えています。今日のレシピはグワカモレです。


Guacamole is avocado dip from Mexico. It's very popular in America, especially during summer. I usually make it for friends when we have a party. Everyone loves it and eats it very quickly!

グワカモレはメキシコのアボカドディップです。アメリカでとても人気特があります。特に夏に人気があります。たいていパーティで友達にグワカモレをりようりして上げます。みんな大好きだから早くなくなります!

Guacamole and chips

Here's what you will need:
-a cutting knife 
ナイフ
-spoon 
スプーン
-1 large bowl 
大きいボウル
-1 large plastic ziplock bag 
大きいプラスチックバッグ(ジップロック)

Ingredients: 成分
-2 ripe avocados
2個熟したアボカド
-1 clove of garlic
にんにく1片
-1 ripe tomato
1個熟したトマト
-1 tablespoon of lemon juice or lime juice
1テーブルスプーン レモンジュース か ライムジュース
-1/2 teaspoon of salt 
1/2 ティースプーン 塩
 -3 tablespoons of coriander
3テーブルスプーン コリアンダー
-1 onion (optional)
1個たまねぎ(オプション)
-a little pepper
少しコショウ





1. Peel the avocados. Copy the picture:
アボカド皮をむく。写真コピーをします。

2. Chop the tomato into small pieces. Like this:
トマトを小さく切ります。



3. Mince the garlic like this:
にんにくをみじん切りにします。
Garlic powder is OK too!
にんにくのパウダーも大丈夫

4. Chop the coriander like this:
コリアンダーを切ります。
Fresh coriander is difficult to find in Japan. If you can't find it, dried coriander is OK too.
日本では新鮮なコリアンダーを探しにくいです。探せなかったら、ドライコリアンダーでも大丈夫です。

5. Chop the onion like this:
たまねぎを小さい切ります。
If you don't like onion, you can leave it out. The guacamole will still taste good!
たまねぎが嫌いだったら、なしでもグワカモレはおいしいです!


6. Add all the ingredients to the large ziplock bag. Zip the bag up tight!
ジップロックのようなプラスチックバッグに材料を全部入れて、しっかりと閉めてください。

7. Squeeze the bag to mix the ingredients. Do this until the avocado is creamy.
材料が混ざるように袋をつぶします。アボカドがクリーム状になるまでします。

8. Cut a corner of the plastic bag and pour out the mixture into the large bowl.
プラスチックバッグの角を切り、大きなボウルに中身を注ぎます。

9. Serve with corn chips, Ritz crackers, celery, or bread.
コーンチップスやリッツのクラッカーやセロリ、パンなどと一緒に出します。

10. Enjoy! :)
いただきます!

For leftovers: Cover and store the guacamole in the refrigerator to keep it fresh.

残った分:グワカモレはラップをして冷蔵庫で保存してください。

Here's a video demonstration!
ビデオーデモンストレーション

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